¤©§§©¤][منتدى دوار العمـــــده ][¤©§§©¤

الكشك 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا الكشك 829894
ادارة المنتدي الكشك 103798

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

¤©§§©¤][منتدى دوار العمـــــده ][¤©§§©¤

الكشك 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا الكشك 829894
ادارة المنتدي الكشك 103798

¤©§§©¤][منتدى دوار العمـــــده ][¤©§§©¤

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


2 مشترك

    الكشك

    sun_rise
    sun_rise
    كبير البلـــــد
    كبير البلـــــد


    عدد الرسائل : 2237
    الموقع : http://dawar-el3omda.tk
    العمل/الترفيه : عمده
    المزاج : اخر حاجه
    SMS : يا بلد نزرع فيكى القمح فى سنين تطلع الكوسه فى ثوانى
    السٌّمعَة : 17
    نقاط : 2954
    تاريخ التسجيل : 21/12/2008

    الكشك Empty الكشك

    مُساهمة من طرف sun_rise السبت أبريل 11, 2009 6:50 pm

    صباح الخير على أحلى أعضاء النهارده أن شاء الله أكتب طريقة عمل

    الكشك

    المقادير
    ******
    2 كوب شوربة (بط - وز- ) و عليها ملح و فلفل
    3 ملاعق دقيق
    1 كوب كبير لبن

    زيت لتحمير البصل
    2 معلة سمن أو زبدة

    طريقه العمل
    **********
    اول
    حاجه أقطع البصل شرائح طولية ... و بعد كده أجيب طاسة أحط فيها زيت بعد ما
    يسخن أحط 1\2 كمية البصل و أستنى لحد ما يتحمر البصل بس طبعا أقلبة علشان
    مش يتحرق

    و أجيب بعد كدة حلة أحط فيها 2 معلقة السمن او الزبدة و
    أحط باقى كميه البصل و أقلب لحد ما تصفر و أحط عليها الشوربة و أسيبها لحد
    ما تغلى

    و أجيب و عاء أحط فيه اللبن مع الدقيق على البارد و اخفقهم مع بعض علشان مش يكلكع لحد ما يبقوا واحد

    أحطهم على الشوربة و أنا بقلب و الشوربة على النار و أستمر فى التقليب لحد ما يصبح القوام بتاعهم متماسك و ممتزج مع بعضه

    بس و بعد كده أحطه فى طبق و أزينه بالبصل المحمر اللى أحنا عملناه فى الاول

    و بالهنا :)

    **************************




    ****************************


    دلوقتى بقى طريقة عمل الباباز و بصراحة أنا مش بعرف أعملة و هاكتبه و أتعلمه معاكم

    نبدأ

    المقادير
    ******
    3 كوب دقيق
    ربع ك زبدة


    فانيليا
    معلقة سكر
    خميرة بيرة
    شربات
    كريم شانتى

    طريقة التحضير
    ***********

    تدعك الخميرة بالسكر ثم يضاف اليها اللبن الدافىء ثم الزبد الدافىء ثم الدقيق المنخول
    يضاف
    مع التقليب و يدهن قالب و يبطن تصب فية العجينة حتى تصل الى النصف و تترك
    لمدة ساعة تخبز فى قوالب الكب كيك و بعد النضج تسقى بالشربات و تشق و تحشى
    كريمة


    بس :))

    و بالهنا أنا هاجربها و أن شاء الله تطلع حلوة و يا رب تعجب الكل 8 بيضات 1 كوب لبن
    دلوعه المنتدي
    دلوعه المنتدي
    روش ذهبى
    روش ذهبى


    انثى
    عدد الرسائل : 1082
    العمر : 34
    SMS : سبحان الله وبحمده سبحان الله العظيم
    السٌّمعَة : 3
    نقاط : 798
    تاريخ التسجيل : 22/12/2008

    الكشك Empty رد: الكشك

    مُساهمة من طرف دلوعه المنتدي الأحد مايو 10, 2009 10:25 pm

    الكشك 20080915_223924_thanks_graphics
    sun_rise
    sun_rise
    كبير البلـــــد
    كبير البلـــــد


    عدد الرسائل : 2237
    الموقع : http://dawar-el3omda.tk
    العمل/الترفيه : عمده
    المزاج : اخر حاجه
    SMS : يا بلد نزرع فيكى القمح فى سنين تطلع الكوسه فى ثوانى
    السٌّمعَة : 17
    نقاط : 2954
    تاريخ التسجيل : 21/12/2008

    الكشك Empty رد: الكشك

    مُساهمة من طرف sun_rise الإثنين مايو 11, 2009 1:29 am

    Razz

      الوقت/التاريخ الآن هو الإثنين مايو 20, 2024 10:39 am